Denne unikke vandlegsfamilie med syv legemuligheder er især attraktiv for børn i aldersgruppen 2-5 år. Hvert design opfordrer børnene til at ændre på miljøet, som om det var virkelighed. Inspireret af floder, tidevand og bjergtoppe tilbyder Water Journey meget taktile oplevelser om dynamikken i det virkelig naturlige landskab.

Water Journey ™ Labyrinth, Jet Dance, Race og Tide Pool er fire landmodeller som er lavet efter vandløb og sandstrande. Hvert unikt legelandskab bruger naturtro modeller til at skabe stimulerende legoplevelser!

LABYRINTH
Rejsen begynder, når børnene frigiver den første vandkaskade fra en trykpumpe.
Vandet løber igennem de forskellige formationer. Alt imens låse, møller og sigter ændrer vandets sti.

 

JET DANCE
Børnene skifter vandstrålen ved at aktivere forskellige vandeffekter. Afhængig af, hvordan vandet rinder, vil det spraye, tåge eller skabe vandbuer. Det er også muligt at kontrollere strålernes intensitet ved at blokere dysen med fødderne.

RACE
Består af to parallelle spor. Race skaber et lille konkurrenceelement, hvor børnene kan forsøge at få flydende genstande hurtigst ned til slutningen af sporet. På vejen er der justerbare værktøjer, der påvirker vandstrømmen.

 

TIDE POOL
Med en tide pool kan børnene læne sig tilbage, nyde lidt stille tid og observere stigende tidevand, der fylder alle revner. Børnene kan lege “springbræt” eller sidde på klipper i forskellige størrelser og styre vandet ned til den lave del.

 

Water Journey ™ Pico, Alto og Hop henter sin inspiration fra flydende bjergtoppe og legefulde sten. De kantede formationer afspejler en afgørende periode i børnenes udvikling.

HOP N°2
Hop mellem og træd på disse strukturerede sten, så de sprøjter deres bløde vandstråler højere op i luften. Stenene fremmer balance og koordinering. Jordkonstruktionen er struktureret og understøtter let kontakt for alle aldre og evner. Viser årsag og virkning ved at interagere med sprayfunktioner.

PICO
Introducerer børn til taktil leg. Pico har unikke strukturer på hver side. En kaskadespray på bjergtoppen frigiver vand i enhver retning, når børnene udforsker de flydende overflader.

 

 

ALTO
Har en større overflade og bredere fordybninger til endnu mere taktile legoplevelser. De er udstyret med en roterende afleder, der manipulerer vandstrømmen.

 

 

Inspirerede design
Alle syv muligheder henleder opmærksomheden på små børns kognitive, sociale og motoriske færdigheder gennem en række åbne lege begivenheder. Med LABYRINT lærer låsene og vandhjulene børnene sammenhængen mellem årsag og virkning. JET DANCE udforsker koordination med sine forskellige vandeffekter med spray og springvand, der skaber vandbuer. RACE fremkalder små børns ønske om at konkurrere med dens to spor side om side, mens TIDE POOL opmuntrer til beroligende færdigheder.

En ny dimension til Water Journey ™, Pico og Alto er iøjnefaldende formationer, der efterligner klipper. Disse værktøjer, der er designet til alderen 2-5, sprøjter og flyder for at henlede opmærksomheden på børns kognitive færdigheder. Endelig kombinerer Hop koordination med indlæring af årsag og virkning. De strukturerede skæresten har en blød sprøjtestråle, der øger eller mindsker intensiteten afhængigt af mængden af tryk.

 

Naturens måde at lege på
Sundt, dynamisk leg er taktilt: det er at hoppe over klipper på et øhav, det er at være konge eller dronning af bjerget, det kan endda være noget så enkelt som at følge en kvist ned ad en vandrende strøm. Water Journey ™ er inspireret af, hvordan verden omkring os flyder og kombinerer naturlig leg, der inviterer børn til at bevæge sig og ændre deres omgivelser. Disse bekymringsfrie legeområder giver forældre mulighed for at tage et skridt tilbage og se deres børn samarbejde, konkurrere, løse problemer og lære noget nyt.

 

Landskab og konfigurationer
Det afhænger selvfølgelig af dig, hvordan det er sat sammen. Faktisk engagerer Water Journey ™ den samme slags leg for designere og landskabsarkitekter, som det gør for børn. Med Labyrinth, Jet Dance, Race og Tide Pool kan to, tre eller endda fire forskellige landskaber sættes sammen til et stort legeområde. Kombiner tidevandet i tidevandspuljen med race-konkurrenceevnen, lad Labyrints flydende stier guide dig til Jet Dan’s tågede landskaber – udforsk op til ni multisensoriske konfigurationer!

Derudover fås Pico og Alto i tre forskellige konfigurationer med unikke sprøjtefunktioner og interaktivt legetilbehør. For at føre børnene i nye retninger er Hop tilgængelig i to tredobbeltvarianter, der i kombination skaber svingende stier!

 

En ny strategi for vandleg
Flere og flere kommuner, vandland og byer er på udkig efter innovative måder at få en tilbagevenden til naturen på. Børn er nysgerrige, eventyrlystne og fantasifulde. Når et legerum inviterer dem til at udvikle nye indsigter eller færdigheder, accepterer de entusiastisk udfordringen. De reagerer med dybere engagement, længere besøg og større smil.

 

Hvordan fungerer det?           

Den tekniske del af vandforsyningen svarer til en Splashpad-teknologi. .“Sådan fungerer det”

 

Se kataloget online