Fundamentet er kvalitet overalt

 

Firmaet “Vortex Aquatic Structures International” med hovedkvarter i Montreal, Canada, blev grundlagt i 1995 med introduktionen af den første “Splashpad®”. Konstant anvendelse af materialer i den bedst mulige kvalitet, kombineret med unik, inspirerende design og det mest avancerede udviklingsniveau og ingeniørarbejde, har skabt og bygget selskabets position som verdensledende inden for vandleg og løsninger til legepladser, bymiljøer, parker, campingpladser og vandlande.

 

Ud over sine aktiviteter i Montreal har Vortex International regionale salgs- og tekniske supportkontorer i USA, Frankrig, Spanien, Kina, Tyskland og Danmark. Vortex Aquatic Structures International har også et globalt marketing- og distributionsnetværk, der understøtter Europa, Asien, Mellemøsten, Australien og Latinamerika. Hele Skandinavien dækkes fra kontoret i Danmark, i samarbejde med CADO koncernens kontor i Sverige.

 

Med over 7.500 installationer i 50 lande er det fortsat vores mission at lede branchen, blandt andet ved konstant at udvikle de bedste, sjoveste, flotteste og mest innovative og sikre produkter til vandglade familier og børn i alle aldre og for mennesker med fysiske funktionsnedsættelser og udfordringer.

 

 

Legeværdierne er planlagt fra start

Vi går grundigt til værks allerede i de første indledende punkter, når en ny Splashpad® skal blive til virkelighed. Vi indleder med at interviewe stedets ansvarlige drifts- og økonomiske ansvarlige nøglepersoner. Ofte taler vi også med andre fagfolk involveret i et projekt – det kan være arkitekter, landskabsarkitekter, gartnere og andre – men selvsagt også parkbetjente, pladsejere, lejrchefer, driftschefer, direktører i forlystelsesparker, samt også pool-, fritids- og svømmehals leverandører.

De indsamlede informationer indgår i vort forberedende arbejde, før vi kan fremkomme med de første løsningsforslag. Vi har egne specialister, landskabsarkitekter, ingeniører og grafikere, der sammen vælger produktforslag og udvikler design, rørplaner, vandbehandlingsanlæg, tekniske tegninger og 3D-renderinger.

Vi går metodisk og grundigt til værks.

 

 

Kapaciteten og oplevelserne styres

Vortex løsninger indrettes på en sådan måde, at der er plads til succes. Med over 250 forskellige features, kan der vælges mange slags vandleg, der alle kræver mere eller mindre plads. Vi kender vandets bevægelser ud af og omkring den enkelte feature, og derfor kan vi indrette på en sådan måde, at det også fungerer godt i den virkelige verden, når løsningerne sidenhen sættes i drift.

Vi ved også en hel masse om, hvor mange kvadratmeter man med fordel kan anbefale, der skal være for hver person på pladsen.

Med omhu imødekommes ubehagelige overraskelser.

 

 

Unikke teknologier og patenter

Siden 1995 har Vortex International udviklet en lang række unikke koncepter, teknologier og patenter, der har været med til at skabe positionen som en af verdens ledende producenter og leverandører indenfor vandleg.

Særligt velkendte er:

SEEFLOW – Fremtryller farverige refleksioner, skabt af kombinationen af klare farver, sollys og vand.

TOEGUARD – Monteringen af stålenhederne beskyttes af særlig blød plast, så små tæer ikke støder på noget hårdt.

TURNTECH – Features kan let dreje 360 grader, og start/stop af vand i visse retninger kan styres.

SAFESWAP – Enheder kan let flyttes og skiftes, uden at hele området skal bygges om.

 

 

Materialerne er helt i top overalt

Vortex anvender altid førsteklasses materialer og opfylder kriterierne i alle de vigtigste fremstillingsmetoder. Dette sikrer, at produkter og løsninger er pålidelige, holdbare og modstandsdygtige overfor kemikalier og hærværk.

Værd at nævne er:

RUSTFRIT STÅL – Af meget høj kvalitet med mindst 25% genbrugsmateriale.

SEEFLOW – Unikt hos Vortex og fremstillet med op til 40% genbrugsmateriale.

MESSING – Strålehoveder, groundsprays og andre vitale dele er drejet ud af den fineste messing.

 

 

Uendelige farvekombinationer

De klare flotte farver kan kombineres i noget nær det uendelige. En række elementer kan også leveres i en poleret ren metal-version, hvor der kun er meget få farver på dele af produkterne. De mange farver i høj kvalitet er langtids-holdbare og modstandsdygtige, og kan indpasses i stort set alle versioner af eksisterende farvepalletter og nye designvalg i områder skabt af arkitekter og landskabsarkitekter.

 

 

Certificeret kvalitet og vigtige standarder

Vortex International er certificeret efter og opfylder de førende canadiske, amerikanske og europæiske standarder. Dermed kan man være sikker på, at kvaliteten er i orden, både ved produktion, drift og vedligehold.

 

Kvalitet er fundamentet overalt …