De gladeste dyr på legepladsen er VANDHUNDE!

 

Alle (eller så godt som alle) elsker vand og elsker at lege med vand. Vi mennesker opsøger meget gerne vandet, når vi kan slippe afsted med det. Enten higer vi efter havudsigt, eller også drømmer vi om at ligge ved stranden eller nær en dejlig pool. Vi glæder os også over et brusebad eller et fodbad, og ikke ret meget forfrisker os mere end et stort glas koldt vand.

 

Vi mennesker elsker også at lege, og når legen tilsættes vand og bliver til vandleg, så bliver det endnu bedre. Så stiger glæden, aktiviteterne og begejstringen – der grines og hvines endnu højere. Og vi leger længere, når vi kan mærke vand der sprøjter, stråler, strømmer og plasker.

 

Der ER altså noget med det vand – måske fordi vi mennesker selv består af omkring 70% vand?

 

Vortex hjælper med at bygge spændende anlæg til vandleg overalt i verden, indtil nu er det blevet til over 7.000 anlæg af enhver art og type. Fra små områder med få elementer, til større anlæg med flere opdelte legeområder og til noget nær enorme vandlande og vandparker.

 

Se videoen med den lille dreng og den tålmodige ven. Her behøver vi ikke hjælpe med vandleg – drengen kaster sig ud i glad leg, bare fordi han ikke kan lade være …

XXXXX