ELEVATIONS™ & PLAYNUK
Elevations™ og PlayNuk er en duo med spændende vandspilløsninger og som tilføjer nye dimensioner til lavvandede pools og Splashpads!

  • Elevations ™ tilbyder eventyr på flere niveauer med et næsten uendeligt antal bevægelige dele og tema muligheder.
  • PlayNuk en mindre variant af Elevations ™ for yngre eventyrere og tilbyder leg fra en tidlig alder.

Fantasifulde, fordybende oplevelser, der holder legen flydende
Uanset om du vælger en standard Elevations™, et pirattema eller et sprøjteanlæg inspireret af en tropisk regnskov, stimulerer Elevations fantasien og bringer børn til spændende nye verdener og oplevelser. Det actionfyldte design kombinerer forventningen om de store tippende vandspande, hastigheden på vandrutsjebaner, det sociale spil med sprøjtekanoner og en hel række aktivatorer, kaskader og spray, som børn kan ændre og udforske.

For småbørn og børnehaver er PlayNuk-designet på dobbelt niveauer som en alt-i-en-hub med alders-passende leg og tilbehør. Mindre trin og gelænder gør det nemt for små at gå fra stueetagen til øverste dæk, mens bløde sprayfunktioner, taktile læringsoplevelser og skraverede områder sikrer timers sjov leg på varme sommerdage.

 

Super våde aktiviteter – indendørs eller udendørs!
Hver af disse faciliteter kan installeres på en række exetriører og interiører. Vortex samarbejder gerne med at vælge et design, der er perfekt til det aktuelle område og situation. Vi kan også optimere placeringen, strukturen og adgangen. Uanset om du integrerer dem som indendørs Poolplay-funktioner eller som en stor udendørs attraktion, har Elevations ™ og PlayNuk stor appel til både store og små.

 

Familieleg på alle niveauer
Elevations ™ og PlayNuk-enheder giver legemuligheder på alle niveauer. Når børn går fra stueetagen til øverste etage, opdager de forskellige legetilbehør undervejs. Begge niveauer interagerer genialt med hinanden, så de ældre og yngre børn kan arbejde sammen og løse problemer som et team. Dette tilskynder til kontakt mellem generationerne, hvilket er vigtigt for unge familier. Uanset hvilken facilitet og redskab der vælges, vil din oplevelse holde familien engageret længere og længe efter returbesøg.